„Днес ще говоря от името на опита – такова разрушително

...
„Днес ще говоря от името на опита – такова разрушително
Коментари Харесай

Нинова: Такова разрушително политическо озверяване не съм виждала


„ Днес ще приказвам от името на опита – такова разрушително политическо озверяване като това, което се случва последните дни, не съм виждала “.

Това сподели водачът на Българска социалистическа партия и министър на стопанската система Корнелия Нинова от парламентарната естрада по време на дебатите по желаната оставка на ръководителя на Народно събрание Никола Минчев.

„ Разрушително – без грам мисъл за това какво ще стане на следващия ден, по какъв начин народът ще преживее зимата? Разрушавате, само че какво оферирате? А каква е алтернативата – Движение за права и свободи, Възраждане, ГЕРБ и Има Такъв Народ “, попита Нинова.

По думите ѝ задаващата се нова коалиция няма нито кардинална, нито ценностна стойност.

„ Как се съчетава желанието за овакантяване на НАТО и Европейски Съюз от „ Възраждане “ с блестящо демонстрираните евроатлантически полезности на Движение за права и свободи? Как се съчетава желанието да се събори модела ГЕРБ с желанието да остане с ГЕРБ? “, попита още водачът на Българска социалистическа партия.

Тя посочи, че преди време водачът на ГЕРБ й предложил да стане ръководител на Народно събрание, с цел да няма съпротива в Народното събрание, а тя му дала отговор, че Българска социалистическа партия не се продава.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР