Днес ще е ветровито, със значителна облачност. На места ще

...
Днес ще е ветровито, със значителна облачност. На места ще
Коментари Харесай

Времето остава мрачно и дъждовно и днес

Днес ще е прохладно, със забележителна облачност. На места ще превали, само че преваляванията ще са слаби. Минимални температури – сред 5° и 10°, по Черноморието 11° – 13°, оптимални в Северна България и високите полета на Западна сред 9° и 14°, в останалата част от страната 13° – 18°.

Над планините ще има забележителна облачност и ще превалява най-вече сняг. Ще духа мощен северозападен вятър. Температурите ще се намалят, оптималната на 1200 метра ще е към 3°, на 2000 метра – към минус 3°.

Над Черноморието ще има забележителна облачност. На места в южната част ще превали дъжд. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максимални температури на въздуха 16°-18°. Температурата на морската вода е 14-15°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР