Днес ще е слънчево. След обяд над североизточните и крайните

...
Днес ще е слънчево. След обяд над североизточните и крайните
Коментари Харесай

Днес слънчево, след обяд на места с валежи. Днес ще е слънчево. Максималните температури ще са между 30° и 35°

Днес ще е слънчево. След обяд над североизточните и крайните югозападни региони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места там ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 30° и 35°.

Това епрогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд по-значителна купеста облачност ще се развие над югозападните региони и там има условия за местни краткотрайни превалявания. Ще духа слаб до сдържан източен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 24°, на 2000 метра - към 18°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. По-значителна купеста облачност ще се развие след обяд над северното крайбрежие и единствено на обособени места там ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури 27-30°. Температурата на морската вода е 24-25°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 59 мин. и залязва в 21 ч. и 5 мин. Продължителността на деня е 15 ч. и 06 мин. Луната в София изгрява в 06 ч. и 55 мин. и залязва в 22 ч. и 29 мин. Фаза: един ден след новолуние.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР