Днес ще е предимно слънчево. След обяд ще се развива

...
Днес ще е предимно слънчево. След обяд ще се развива
Коментари Харесай

Юнска жега: Температурите днес ще достигнат до 33°

Днес ще е най-вече слънчево . След обяд ще се развива купеста облачност и единствено на обособени места ще превали временен дъжд. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 28° и 33°, в София към 30 °. Атмосферното налягане ще се задържи близо до междинното за месеца.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Сутринта тук-там ще има ниска слоеста, след обяд купеста облачност. Ще се задържи без превалявания. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха между  25° и 29° . Температурата на морската вода е сред 17° и 21°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развие най-вече купеста облачност, в обособени региони и купесто-дъждовна с временен дъжд. Ще духа слаб север-североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 21° , на 2000 метра - към 14°.

В петък и събота ще бъде най-вече слънчево , след обяд с развиване на купеста облачност. Първият ден тук-там в Западна България, втория ден на обособени места в планинските региони там, ще превали временен дъжд. В западната половина от страната ще е съвсем безшумно, в източната ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 28° и 33°.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР