Днес ще е предимно слънчево. След обяд ще се развива

...
Днес ще е предимно слънчево. След обяд ще се развива
Коментари Харесай

Слънчева събота с температури до 30 градуса


Днес ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там в източната половина от страната и планинските региони кратковременно ще превали, допустимо е и да прегърми. Ще духа слаб, в Дунавската низина - до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са най-вече сред 25 и 30 градуса, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология п.

През първата половина от деня над планините ще е най-вече слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотивици. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18 градуса, на 2000 метра – към 11.

По Черноморието ще е най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността. След обяд на доста места ще превали кратковременно. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток, който по-късно денем ще се ориентира от изток-югоизток. Максималните температури ще са сред 25 и 28 градуса. Температурата на морската вода е 26-27. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР