Днес ще е предимно слънчево, след обяд - с временни

...
Днес ще е предимно слънчево, след обяд - с временни
Коментари Харесай

Времето днес: Слънчево до обяд, после - облаци

Днес ще е най-вече слънчево, след обяд - с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 23° и 28°, в София - към 23°.
Над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад, който денем ще отслабне и ще се ориентира от изток-югоизток. Максималните температури ще са сред 24° и 26°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.
В планините ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра - към 8°.
В сряда ще бъде най-вече слънчево. Сутринта ще бъде хладно с минимални температури сред 8° и 13°. Вятърът ще се смени със запад-югозападен, изначало слаб, по здрач - до сдържан. Ще стартира бързо и сензитивно стопляне.
На 15 септември ще доминира слънчево време, с раздрана висока облачност. Сутрешните температури ще са сред 12° и 17°, оптималните в по-голямата част от страната ще са над 30°, тук-там в низините - до 35°-36°.  
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР