Днес ще е предимно облачно. До края на деня дъжд

...
Днес ще е предимно облачно. До края на деня дъжд
Коментари Харесай

Петъкът идва с облачно време

Днес ще е най-вече облачно. До края на деня дъжд ще завали и в крайните югоизточни региони, а по-значителни количества ще има основно в централните северни региони. До вечерта вятърът ще се обърне от север-североизток, в Източна България ще е най-вече сдържан. С него ще стартира да нахлува студен въздух и оптималните температури ще са сред 11° и 16°, в София - към 10°.
Над Черноморието облачността ще е забележителна. След обяд в северните региони ще завали дъжд, който до края на деня ще обхване и Южното Черноморие. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад, който последователно ще се ориентира от север-североизток и ще се усили. Максималните температури ще са 14°-16°. Температурата на морската вода ще е 16°-17°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.
Над планините времето ще е облачно и дъждовно, над 1200 метра дъждът ще минава в сняг. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Дневните температури ще се намалят и оптималната на височина 1200 метра ще бъде към 6°, на 2000 метра - към 2°.
В събота ще бъде най-вече облачно. На места към момента ще има и превалявания, най-вече слаби. Вятърът ще е от изток-североизток, в Източна България до сдържан. Температурите ще останат без основна смяна. В неделя ще е без превалявания, облачността ще се раздира и ще намалява; по поречието на Дунав ще бъде мъгливо. Вятърът ще отслабне и ще стихне.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР