Днес ще е почти тихо. В Дунавската равнина и в

...
Днес ще е почти тихо. В Дунавската равнина и в
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 3 февруари

Днес ще е съвсем безшумно. В Дунавската низина и в източната част на Горнотракийската равнина ще се задържи мъгливо или с ниска облачност. Над останалите региони облачността ще се раздра и след обяд над югозападната половина от страната ще е най-вече слънчево. Това заяви за Агенция „ Фокус “ Боряна Маркова, дежурен синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Минималните температури ще са сред 0° и 5°, а оптималните - сред 10° и 15°, в местата с трайни мъгли: сред 2° и 7°. Атмосферното налягане ще се покачва, само че ще остане по-ниско от междинното за месеца.
По Черноморието ще има забележителна ниска облачност или мъгла. Ще е съвсем безшумно. Максималните температури ще са сред 10° и 13°. Температурата на морската вода е 7-9°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
 Седмична прогноза за времето за 1-7 февруари Седмична прогноза за времето за 1-7 февруари
В понеделник над западната част от страната ще има променлива облачност. Над Източна България се чакат валежи от дъжд. Минималн...
Над планините ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан западен вятър. Топло, с оптималната температура на 1200 метра към 9°, на 2000 метра - към 1°.
В четвъртък ще духа слаб, в Дунавската низина и източните региони сдържан вятър от запад-северозапад. Мъглата на всички места ще се разсее и над цялата страна времето ще бъде най-вече слънчево. Минималните температури ще са сред 3° и 8°, а оптималните - сред 13° и 18°. Още през нощта против петък вятърът ще отслабне и в доста региони ще стихне. В петък и събота ще доминира слънчево време. Ще се задържи относително топло. В часовете преди обяд още веднъж тук-там в равнинната част от страната ще е мъгливо или с инверсионна облачност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР