Днес ще бъде слънчево, след обяд и горещо.В източните райони

...
Днес ще бъде слънчево, след обяд и горещо.В източните райони
Коментари Харесай

Слънчево и горещо начало на септември

Днес ще бъде слънчево, след обяд и горещо.

В източните региони ще духа слаб южен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 30° и 35°, по-ниски ще са по морския бряг.

По Черноморието ще бъде слънчево и ще духа слаб вятър от южната четвърт. Максималните температури ще са сред 24° и 27°. Температурата на морската вода е 23-24°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала, вечерта тук-там до 3 бала.

Над планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб северозападен вятър. През деня ще е топло с оптималната температура на височина 1200 метра – към 23°, на 2000 метра – към 16°.

През почивните дни също ще доминира слънчево време, само че в следобедните часове над западната половина от страната ще има и краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни в неделя, когато тук-там ще превали.

Вятърът ще се ориентира от юг-югоизток, в неделя в Източна България ще се усили. Максималните температури ще са сред 30° и 35°.

През нощта против понеделник тук-там, основно в западната половина от страната ще превали и прегърми. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили.

С него ще проникне малко по-хладен въздух и в понеделник дневните температури ще се намалят, задържайки се през първата половина от идната седмица в множеството региони под 30°. Ще бъде прохладно, с променлива облачност.

В понеделник сутринта към момента тук-там в Северна България ще има валежи, след това вероятността за превалявания понижава.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР