Днес ще бъде слънчево с максимални температури между 2 и

...
Днес ще бъде слънчево с максимални температури между 2 и
Коментари Харесай

Леко затопляне днес, ще видим ли скоро сняг?

Днес ще бъде слънчево с оптимални температури сред 2 и 7 градуса. Това заяви дежурният синоптик Христо Христов от Националния институт по метеорология и хидрология.

През нощта ще бъде ясно, в Източна България с сдържан северен вятър. Минималните температури ще бъдат най-вече сред минус 7° и минус 2°, в София минус 6°. Утре ще бъде слънчево. Ще духа слаб северозападен, в Източна България до сдържан северен вятър.

Максималните температури ще бъдат сред 2° и 7°, в София към 3°. Атмосферното налягане ще бъде по-високо от междинното за месеца и денем ще се задържи съвсем без смяна.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан северен вятър. Максимални температури на въздуха 2°-5°, температурата на морската вода е 7-8°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Над планините също ще бъде слънчево. Ще духа сдържан и мощен север-североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде минус 1°, на 2000 метра - към минус 7°.

През идващите три дни ще се задържи изсъхнало, ще бъде и най-вече слънчево, в четвъртък - с раздрана висока облачност.

В нощните часове ще е съвсем безшумно, денем - със слаб запад-северозападен вятър.

В четвъртък минималните температури ще бъдат сред минус 7° и минус 2°, през идващите два дни ще се покачат. Дневните също ще се покачат. Вечерта в събота от североизток ще стартира да прониква леден въздух. Облачността краткотрайно ще се усили.

Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР