Днес ще бъде пуснато движението в една ленка край срутището

...
Днес ще бъде пуснато движението в една ленка край срутището
Коментари Харесай

Пускат движението по пътя Смолян - Мадан

Днес ще бъде пуснато придвижването в една ленка край срутището при Тикале на път II-86 Смолян - Мадан, заяви АПИ. Движението в сектора ще се контролира със светофарна уредба, а скоростта ще е лимитирана до 20 км/ч.

Трафикът ще се пропуща в най-натоварените часове от 6:30 ч. до 9:00 ч., от 12:00 ч. до 13:00 ч. и от 16:30 ч. до 18:30 ч. В останалото време от денонощието транспортните средства ще продължат да минават по обходните направления, защото в региона на срутището не престават укрепителните действия на откоса със стоманени профили и построяването на анкерната система. При пропускането на транспортните средства в избраните часове строителни действия няма да се правят.

Необходимо е водачите да карат деликатно и да съблюдават прецизно пътната сигнализация.

Обходният маршрут за транспортните средства до 12 т е по път ІІ-86 Смолян – Средногорци, а в региона на свлачище при 109-ти км се реализира по построения обходен общински път сред с. Влахово, отклонението за с. Тикале и път II-86. За транспортните средства над 12 т маршрутът е Смолян – с. Чокманово – с. Смилян – гр. Рудозем – с. Средногорци и назад.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР