Днес ще бъде предимно слънчево, в сутрешните часове на места

...
Днес ще бъде предимно слънчево, в сутрешните часове на места
Коментари Харесай

Слънчево и тихо време ни чака днес

Днес ще бъде най-вече слънчево, в утринните часове тук-там в низините видимостта ще бъде понижена. Почти безшумно време. Максималните температури ще са сред 7° и 12°. Атмосферното налягане ще се намали, само че ще остане по-ниско от междинното за месеца.
По Черноморието ще бъде слънчево, с понижена видимост в утринните часове. Почти безшумно. Максималната температура ще е 9° - 11°. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала. Температурата на морската вода е 13° - 14°.
В планините ще е слънчево. В утринните часове върховете в западната половина от страната ще са в мъгла, само че бързо тя ще се разсее. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра - към нулата.
В четвъртък и петък ще бъде съвсем безшумно, в събота в Дунавската низина и източните региони краткотрайно ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. В планинските региони ще бъде слънчево и ще се затопля. В равнинната част от страната заран на доста места ще е мъгливо или с ниска облачност, само че денем в множеството региони видимостта ще се усъвършенства, облачността ще се раздира и понижава до слънчево. Минималните температури ще са близки до нулата, дневните ще са в по-широки граници - от 5°-6° в местата с по-трайни мъгли до 10°-14° в местата с повече слънчеви часове.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР