Днес ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове, главно над

...
Днес ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове, главно над
Коментари Харесай

Отново горещо време, температурите ще са между 30° и 35°

Днес ще бъде най-вече слънчево. В следобедните часове, основно над планинските региони ще има по-значителни нараствания на облачността, само че единствено на изолирани места ще превали кратковременно. Вятърът ще се ориентира от юг, само че ще е слаб. Температурите още малко ще се покачат и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 30° и 35°, в София към 30°.

И по Черноморието ще е най-вече слънчево със слаб южен вятър. Максималните температури ще са сред 28° и 31°. Температурата на морската вода е 26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините също ще бъде най-вече слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни над масивите в югозападната част от страната, само че единствено на изолирани места там ще превали кратковременно. Ще духа слаб вятър от север-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 25°, на 2000 метра - към 16°.

През първата половина от идната седмица още веднъж ще има условия за следобедни слаби превалявания и гръмотевици, тук-там основно в западната половина от страната. Повишава се и вероятността за местни по-интензивни феномени тук-там в планинските региони там. В сряда обаче вероятността за краткотрайни валежи в Източна България се покачва.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР