Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд над планинските райони

...
Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд над планинските райони
Коментари Харесай

Днес слънчево с максимални температури между 23° и 28°

Днес ще бъде най-вече слънчево. След обяд над планинските региони от Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали, в обособени региони и ще прегърми. Ще духа слаб до сдържан, най-вече източен вятър. Максималните температури ще са сред 23° и 28°, в София - към 23°.

Това е прпогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините ще доминира слънчево време. След обяд над масивите от Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа сдържан вятър от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра - към 11°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан източен вятър. Максималните температури ще са 21°-23°. Температурата на морската вода е 20°-21°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 50 мин. и залязва в 21 ч. Продължителността на деня е 15 ч. и 9 мин. Луната в София залязва в 7 ч. и 31 мин. и изгрява в 23 ч. и 59 мин. Фаза на луната: два дни след пълнолуние.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР