Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд главно над източните

...
Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд главно над източните
Коментари Харесай

Слънчево и горещо днес, от сряда - захлаждане

Днес ще бъде най-вече слънчево. След обяд основно над източните и планинските региони ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за превалявания е доста дребна. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 29° и 34°.

И по Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 26° и 29°. Температурата на морската вода е 26°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала, на юг от Бургас - към 3.

Предимно слънчево ще бъде и в планините. В следобедните часове ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за превалявания е доста дребна.



Ще духа слаб, по билата до сдържан вятър от север-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра към 22°, на 2000 метра – към 14°.



В началото на новата седмица времето ще бъде най-вече слънчево. Температурите ще продължат постепенно да се покачват и във вторник оптималните ще са сред 31° и 36°, малко по-ниски по Черноморието. В средата на седмицата от северозапад ще прониква по-хладен въздух, който ще намали температурите. Очакват се и превалявания, съпроводени от гръмотевици.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР