Днес ще бъде предимно слънчево. Ще има временни увеличения на

...
Днес ще бъде предимно слънчево. Ще има временни увеличения на
Коментари Харесай

Времето: Слънчево, с температури днес до 24 градуса

Днес ще бъде най-вече слънчево. Ще има краткотрайни нараствания на облачността и в следобедните часове тук-там, основно в планинските региони ще превали временен дъжд. Ще има и гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад, който ще се ориентира от югозапад.

Максималните температури ще бъдат сред 19° и 24°, в София – към 20°.

През нощта против четвъртък от запад ще стартира ново нараствания на облачността и на доста места в Западна и Централна България ще има превалявания от дъжд.
  
По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. В следобедните часово ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че превалявания са малко евентуални. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток, който денем ще се ориентира от югозапад. Максималните температури ще са сред 17° и 22°. Температурата на морската вода е 13°-14°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, само че с наклонност на постепенно намаляване.

В планините ще има променлива облачност и основно към и след обяд ще превали временен дъжд. Ще духа сдържан до мощен запад-северозападен вятър, който още преди обяд ще отслабне. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 15°, на 2000 метра – към 7°.

В четвъртък ще бъде най-вече облачно, ще има и превалявания, преди обяд основно в западната половина от страната, а след обяд и на изток, където ще са съпроводени с гръмотевици. В обособени планински региони ще са обилни по количество. Вятърът ще е слаб от северозапад. Минималните температури ще са сред 7° и 12°, а оптималните - от 13°-14° в крайните западни региони до 21°-22°  в източните.

През нощта против петък облачността от запад на изток ще намалее и в петък ще доминира слънчево време. След обяд ще се развива купеста облачност, само че единствено на обособени места в планините ще превали временен дъжд. Вятърът ще е слаб, ще се ориентира от юг.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР