Днес ще бъде предимно слънчево, съобщават от Националния институт по

...
Днес ще бъде предимно слънчево, съобщават от Националния институт по
Коментари Харесай

След мразовитата сутрин: Очаква ни слънчево и топло време

Днес ще бъде най-вече слънчево, оповестяват от Националния институт по метеорология и хидрология. До обяд тук-там в равнинните региони ще има мъгла. След обяд вятърът ще се ориентира от северозапад, ще е слаб до сдържан. Максималните температури ще бъдат сред 19°С и 24°С, в София - 20°С.
По Черноморието ще бъде най-вече слънчево, преди обяд - тук-там с ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са 18°С-20°С. Температурата на морската вода е 17°С-18°С. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
В планините ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 16°С, на 2000 метра - към 10°С.
През нощта против четвъртък с краткотрайно увеличаване напразно от северозапад, ще стартира намаляване на температурите. В четвъртък денем по-значителни краткотрайни нараствания на облачността ще има основно над източната половина от страната, единствено на изолирани места ще превали слаб дъжд. Вятърът ще отслабне и ще се ориентира от север-североизток, дневните температури ще се намалят, утринните ще са по-високи спрямо предходните дни. В петък ще бъде най-вече слънчево, само че сутринта още веднъж много хладно с минимални температури сред 1°С и 6°С и оптимални сред 12°С и 17°С. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР