Днес ще бъде предимно слънчево с висока облачност над западната

...
Днес ще бъде предимно слънчево с висока облачност над западната
Коментари Харесай

Слънцето вдига градусите на 26 на Гергьовден

Днес ще бъде най-вече слънчево с висока облачност над западната половина от страната оповестява Национален институт по метеорология и хидрология.

Минималните температури ще са от 5° до 10°, а оптималните - сред 21° и 26°, по-ниски ще останат по морския бряг. Около и след обяд над Югозападна България ще се развива купеста облачност и на обособени места там ще превали и прегърми. Ще духа слаб, в Дунавската низина и Източна България до сдържан вятър от изток-североизток.

Над планините ще е доминира слънчево време. Около и след обяд, над масивите от Югозападна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 12°, на 2000 метра - към 5°, предава Българска национална телевизия.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 16-19°. Температурата на морската вода е 13-14°. Вълнението на морето ще е към 2-3 бала.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР