Днес ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд над ...

Днес ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд над

Гореща събота, температурите ще бъдат до 37 градуса

Днес ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд над източните и планинските региони ще се развие купеста облачност и на обособени места ще превали временен дъжд, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Максималните температури ще са сред 32°С и 37°С, в София - към 32°С.По Черноморието ще бъде слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността и тук-там ще превали. Максималните температури ще бъдат сред 28°С и 31°С. Температурата на морската вода е 25°С - 26°С. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала. В планините времето ще бъде слънчево, след обяд - с купеста облачност.

На обособени места ще превали временен дъжд. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 25°С, на 2000 метра - към 19°С.В неделя краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици, ще има на повече места след обяд. Вятърът от североизток ще се усили, ще е сдържан, в източните региони - краткотрайно мощен. Температурите ще се намалят едва

.В понеделник ще бъде най-вече слънчево, в следобедните часове - с купеста облачност, само че вероятността за превалявания е дребна. Вятърът ще остане североизточен, в източната половина от страната - сдържан. Температурите ще се покачат и в множеството региони оптималните ще са сред 31°С и 34°С.

Източник: lupa.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg