Днес ще бъде предимно слънчево. До обяд главно в Горнотракийската

...
Днес ще бъде предимно слънчево. До обяд главно в Горнотракийската
Коментари Харесай

Днес сълнчево с максимални температури между 19° и 24°

Днес ще бъде най-вече слънчево. До обяд основно в Горнотракийската равнина и тук-там по поречията ще има мъгла, а по-късно денем от северозапад ще се появи раздрана висока облачност. Ще духа слаб, в Източна България и северно от планините - сдържан вятър с южна съставния елемент. Максималните температури ще са най-вече сред 19° и 24°, в София - към 22°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините ще е слънчево, след обяд от северозапад - с раздрана висока облачност. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра - към 9°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево, до обяд тук-там ще има мъгли. Вятърът ще се усили и след обяд ще е сдържан, краткотрайно и мощен. Максималните температури ще са 18°-20°. Температурата на морската вода е 16°-18°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 4 мин. и залязва в 17 ч. и 15 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 10 мин. Луната в София залязва 2 ч. и 17 мин. и изгрява в 15 ч. и 41 мин. Фаза на луната: три дни след първа четвърт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР