Днес ще бъде още по-топло, в сравнение с вчера, с

...
Днес ще бъде още по-топло, в сравнение с вчера, с
Коментари Харесай

Слънцето ни се усмихва в първия майски ден

Днес ще бъде още по-топло, спрямо през вчерашния ден, с оптимални температури сред 26 и 31 градуса, по Черноморието - малко по-ниски.

Ще бъде слънчево. Ще има раздрана висока облачност, след обяд основно над западните региони ще се развие и купеста и на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан южен вятър.

По Черноморието ще е с раздрана, най-вече висока облачност. Ще духа слаб до сдържан южен вятър. Максималните температури ще бъдат от 21 до 25 градуса. Температурата на морската вода е 12°-13°. Вълнението на морето ще е едва.

В планините ще е с раздрана висока облачност, след обяд над западните региони - купеста и на обособени места там ще превали и прегърми. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-югозапад. Ще е топло с оптималната температура на височина 1200 метра - към 21°, на 2000 метра - към 13°.

В неделя времето ще се задържи топло за началото на май с оптимални температури сред 27 и 32 градуса. Вятърът ще е слаб, от юг. Ще бъде най-вече слънчево, след обяд с развиване на купеста облачност, не са изключени и изолирани краткотрайни превалявания.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР