Днес ще бъде облачно. Валежи ще има в Източна и

...
Днес ще бъде облачно. Валежи ще има в Източна и
Коментари Харесай

Oблачно и студено

Днес ще бъде облачно . Валежи ще има в Източна и Централна България, а вечерта и в Северозападна. Значителни ще са преваляванията в югоизточните региони от страната.

Това оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

В утринните часове в Централния и Източния Предбалкан и Лудогорието ще вали най-вече сняг. Ще продължи да духа до сдържан, в Източна България краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред между 3° и 8°, в София към 6°.

Над планините ще бъде облачно и с превалявания от сняг, под към 1200 метра - от дъжд. През деня с покачването на температурите по старопланинските проходи ще има условия за формиране на поледици. Ще духа сдържан до мощен вятър от изток, по високите и открити елементи - от югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 4° , на 2000 метра - към минус 2°.

По Черноморието ще бъде облачно, прохладно и с превалявания от дъжд. По южното крайбрежие количествата ще са обилни. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са 11°-13°. Температурата на морската вода е 13°-14°. Вълнението на морето ще бъде 3 - 4 бала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР