Днес ще бъде облачно с валежи от сняг, значителни в

...
Днес ще бъде облачно с валежи от сняг, значителни в
Коментари Харесай

Времето днес: Студено, облачно и снежно

Днес ще бъде облачно с превалявания от сняг, обилни в южните и планинските региони от страната, където в композиция с вятъра ще има условия за виелици. Жълт код за мраз и сняг е разгласен в Южна България, демонстрира прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Почти без превалявания ще е в Североизточна България. Температурите ще се намалят и оптималните ще са най-вече сред минус 2° и 3°. Атмосферното налягане ще се увеличи и ще е доста по-високо от междинното за месеца.

В Рило-Родопския масив снеговалежите ще са обилни и ще има условия и за навявания. Ще духа мощен и плевел североизточен вятър и с него температурите ще се намалят. Усещането ще е за мразовито време. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 5°, на 2000 метра – към минус 10°.

По Черноморието ще бъде облачно, прохладно и с превалявания от сняг. Ще духа сдържан североизточен вятър, който по здрач ще се усили. Температурите ще се намалят и оптималните ще са сред 2° и 4°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала. Температурата на морската вода е към 7°.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР