Днес ще бъде облачно, като на места в Централна и

...
Днес ще бъде облачно, като на места в Централна и
Коментари Харесай

Времето: Значителна облачност, на места с валежи

Днес ще бъде облачно, като тук-там в Централна и Източна България ще има превалявания от дъжд. оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). От изток-югоизток ще духа слаб, източната част на страната до сдържан вятър. Минималните температури в ранните часове ще бъдат сред 0 и 2 градуса, а оптималните ще доближават 9-14 градуса.

Значителна облачност ще има и над планините, като тук-там ще превали слаб сняг. На височина под 1300 мета преваляванията ще са от дъжд. В следобедните часове в Югозападна България ще се следи понижение на облачността. Ще духа до сдържан, по най-високите върхове на Рила и Пирин краткотрайно мощен юг-югоизточен вятър. На височина 1200 метра оптималната температура ще е към 3 градуса, а на 2000 метра – към минус 2 градуса.

Облачно ще бъде и над Черноморието, като от изток-югоизток ще духа до сдържан вятър. Максималните температури на въздуха ще са сред 10 и 12 градуса, а на морската вода – сред 9 и 10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР