Днес ще бъде избран новият президент на БФС. Това ще

...
Днес ще бъде избран новият президент на БФС. Това ще
Коментари Харесай

БФС организира тежки софри за делегатите на конгреса

Днес ще бъде определен " новият " президент на БФС. Това ще стане на изключителния конгрес на футболната ни централа, който стартира в 10,00 часа в НДК. Кандидатите са шестима - Борислав Михайлов, Димитър Бербатов, Христо Порточанов, Христо Христов, Георги Захариев и Ивайло Дражев.

Единствената конспирация обаче е не дали Борислав Михайлов ще резервира властта си, а с каква преднина пред Димитър Бербатов ще завоюва изборите - със 100, 150 или 300 гласа повече. При настоящия правилник за избор на президент обстановката е такава, че Михайлов може да бъде свален, единствено в случай че той пожелае това и се откаже от конкуренцията.

Делегатите на още от през вчерашния ден са в София, като за тях бе проведена нощес специфична вечеря, със алегорична цена на куверта 45 лева Голяма част от представителите на аматьорските клубове са настанени в първокласни 5-звездни хотели. Всички тези разноски с ненаситност се поемат от настоящето управление на БФС, което още надалеч преди днешния ден си обезпечи удобна поддръжка измежду селските тимове.
свързани новини38183преди 4 часа
Някои от представителите на нискоразредните тимове даже побързаха да се похвалят със снощната трапеза, публикувайки фотоси във Facebook.На един сходен кадър се вижда по какъв начин представителят на Спартак (Пловдив) Крум Георгиев е прегърнал на масата Йордан Лечков. Зад него се вижда още един член на Изпълкома - пловдивчанинът Димитър Георгиев, написа Пловдив24.бг.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР