Днес ще бъдат отбелязани 70 години от обявяването на Велинград

...
Днес ще бъдат отбелязани 70 години от обявяването на Велинград
Коментари Харесай

Велинград отбелязва 70 години от обявяването си за град и 10 години от избирането за СПА столица на Балканите

Днес ще бъдат маркирани 70 години от оповестяването на Велинград за град и 10 години от оповестяването за СПА столица на Балканите, заяви за Бояна Кирилова от общинската администрация пред Фокус.

Тя посочи, че тържествата стартират в 10.00 часа и не престават до късно вечерта. „ Кака Лара, Театър Хенд, Корпусът за бързо гърмене и доста други ще забавляват децата в утринните часове на деня.

В 11.00 часа на входа на курорта ще бъде открита Статуя – знак на Велинград. На площад „ Николай Гяуров” Ути Бъчваров ще сготви нещо „ Бързо, елементарно и вкусно”.

Следобедът е отдаден на съществени диалози и срещи. Министерство на туризма и персонално министър Николина Ангелкова провеждат „ Обществено разискване на дестинация Родопи”. Непосредствено по-късно стартира и кръгла маса на тематика: „ Стратегия за дейно потребление на минералните води”.

Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева от своя страна имат задача да са водещи на формалната вечерна част. За положителното въодушевление на всички пък ще се погрижат: Деси Добрева с трупата на Нешка Робева, Театър на огъня и сенките FIRETER, супер групата „ Легендите”, а формалната вечер ще приключи с охолно светлинно шоу и заря. За най-големите запалянковци има и “After party” на Централния минерален плаж, където на сцената ще излезе Гери-Никол.

На 2 септември продължаваме в утринните и обедните часове с анимации за обичаните ни деца и фолклорна палитра с отбор „ Добруджа”, добави Кирилова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР