Днес ще бъдат оперирани трите жени, които бяха тежко ранени

...
Днес ще бъдат оперирани трите жени, които бяха тежко ранени
Коментари Харесай

Оперират трите жени, пострадали при катастрофата в Дебращица

Днес ще бъдат оперирани трите дами, които бяха тежко ранени при злополуката край пазарджишкото село Дебращица. Това оповестиха от регионалната болница в Пазарджик за 24 часа.
Снощи към 19 ч. 45-годишна жена с „ Фолксваген “ се спуска от курортната околност „ Добра вода “ и при навлизането в Дебращица губи ръководството на автомобила си след изострен завой. Колата се качва на тротоара и опустошава 4 дами, които беседват пред къщата на едната от тях. При злополуката жена на 76 години умира на място, а другите три са тежко ранени.
От тях най-тежко потърпевша е 69-годишна жена, която е в реанимацията на болничното заведение в Пазарджик. Тя е с черепно-мозъчна контузия и строшен таз с действителна заплаха за живота. Жената ще бъде оперирана от неврохирурзи. Ортопедична интервенция ще бъде направена на втората потърпевша – 88-годишна жена. Тя е с фрактури на подбедреница и ръка. Третата потърпевша е с гръдно-коремна контузия и също ще бъде оперирана, тъй като е с пневмоторакс.
45-годишната жена, провокирала злополуката е арестувана. Освен нея в колата са пътували мъжа, с който живее на фамилни начала и 7-годишното им дете. Никой от тях не е потърпевш при случая.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР