Днес шестокласниците от клуб за занимания по интереси Свят в

...
Днес шестокласниците от клуб за занимания по интереси Свят в
Коментари Харесай

РИОСВ - Пловдив с открит урок пред ученици за чистотата на въздуха и водите

Днес шестокласниците от клуб за занимания по ползи " Свят в облик и думи " към ОУ " Райна Княгиня " с началник госпожа Станислава Садърска участваха в открит урок, който се организира на брега на река Марица.

Учениците бяха предизвикани да вземат участие в полемика за опазването на околната среда в града под тепетата. Те не се затрудниха да посочат кои са най-големите екологични проблеми на Пловдив, а специалист от Регионалната ревизия по околната среда и водите – Пловдив (РИОСВ - Пловдив) ги срещна какви дейности е належащо да се подхващат от институциите, бизнеса и жителите да възстановяване положението на въздуха, водите и биоразнообразието, както и за вярното ръководство на отпадъците.

Учениците от клуба бяха поканени да се възползват през лятната си почивка от богатата библиотека с книги за земята и природата, с която разполага екоинспекцията.

Откритият урок е част от непрекъснатата осведомителна акция на Регионална инспекция за опазване на околната среда – Пловдив за повишение на екологичното съзнание измежду подрастващите и фокусиране на публичното внимание към проблемите на околната среда.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР