Днес се случи онзи вододел, за който ставаше дума преди

...
Днес се случи онзи вододел, за който ставаше дума преди
Коментари Харесай

Бориславова: Днес се случи онзи вододел, за който ставаше дума преди дни

" Днес се случи оня вододел, за който ставаше дума преди дни. Въпросът е какво следва оттук насетне. Дали с този избор, който направиха 125 народни представители, избраха да изпратят България напред в бъдещето или избраха да я върнат обратно, в предишното ", разяснява пред Би Ти Ви шефката на кабинета на премиера Лена Бориславова. Според нея с избора си да смъкват ръководителя на Народното събрание Никола Минчев депутатите са лишили огромна част от българския народ от бъдеще.

" Малка част от българския народ и бизнес ще е доста удовлетворена от случилото се. Отново ще бъдат оставени на мира, още веднъж пестициди ще минават в плодовоте на Копитан Андреево.

" Лукойл " може би още веднъж ще спре да заплаща налози, ще изчезне граничният надзор. Може да бъде възобновено спецправосъдието ", сподели още Бориславова.

Коалицията имаше своите сложни моменти, призна тя. В началото отдавахме случилото се на характера на господин Трифонов и компания, само че след това този модел разкри, че става дума за специфичност в ангажиментите и задачите, с които се влиза в тази коалиция.

" Видяхме един прелом. Бих попитала дали гласоподавателите Движение за права и свободи са удовлетворени, че гласоподаваха дружно с " Възраждане " и противоположното. В коридорите се виждаха Костадин Костадинов с Десислава Атанасова - има фотоси, които демонстрират, че договоратя нещо. Имаме нова коалиция, която желае да спре смяната ", разяснява Бориславова, представена от.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР