Днес се състоя онлайн премиерата на новата- 2022 година, версия

...
Днес се състоя онлайн премиерата на новата- 2022 година, версия
Коментари Харесай

Това е SKODA KAROQ 2022

Днес се състоя онлайн премиерата на новата- 2022 година, версия на най-продаваното SUV предложение на SKODA за 2020-а и за първата половина на тази година- KAROQ, от който все още има осъществени повече от 500 000 негови представителя.

Както към този момент бяха обявили от SKODA, обновеният KAROQ получава по-голяма челна решетка, по-големи челни въздузаборници, нови фарове, нови двукомпонетни диодни дневни светлини, по-голям заден спойлер, нови задни светлини и други.

Общото лъчение на KAROQ е променено и още по-стилно, като е подчертано и благодарение на нови напълно диозни матрични светлини. ОТ SKODA споделят, че автомобилът е с по-добра аеродинамика и усъвършенствана горивна изгодност, а в интериора му са употребявани новаторски материали, огромна част от които и устойчиви от екологична позиция.



По отношение на задвижващите елементи, KAROQ 2022 ще се предлага в пет мощностни версии- две дизелови и три бензинови, оптимални индикатори от 110 до 190 конски сили. Топ предлагането е Karoq SportLine, което разполага и със система за задвижване на четирите колела. Двулитровата TDI дизелови трансформация със 150 консик сили ще бъде налична както във вид с предно задвижване, по този начин и с такова на четирите колела.

SKODA KAROQ 2022 дава обещание товарна съдържимост от 521 литра при общоприета настройка на седалки и до 1630 литра при сгънати седалки. С наличните VarioFlex седалки, свободният размер варира от 588 до 1810 литра (при цялостното премахване на задните седалки).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР