Днес се проведе заседание на Политбюро на ЦК на ККП,

...
Днес се проведе заседание на Политбюро на ЦК на ККП,
Коментари Харесай

Политбюро на ЦК на ККП проведе заседание

Днес се организира съвещание на Политбюро на Централен комитет на ККП, на което беше оценена икономическата работа за 2024 година На съвещанието беше показан работен отчет за резултатите на Централната комисия за инспекция на дисциплината и Комисията за държавен контрол, а също така бяха прегледани и резултатите от битката с корупцията. Беше прегледана и „ клаузата за дисциплинарни дейности на ККП “. Председател на съвещанието беше генералният секретар на Централен комитет на ККП Си Дзинпин.

На съвещанието беше маркирано, че тази година е началото на осъществяването на духа на ХХ конгрес на ККП и е първата година на икономическото възобновяване след тригодишната пандемия. Китайската стопанска система поддържа висококачествено развиване и положителни вероятности за бъдещето. Изграждането на съвременна индустриална система към този момент демонстрира положителни резултати. Научните нововъведения се ползват интензивно в доста сфери, промяната и отварянето се задълбочава непрестанно, осигурявайки всеобхватното създаване на съвременна социалистическа страна.

През идната година би трябвало да се поддържа стабилността на стопанската система, да се предизвиква усилването на антицикличните и междуцикличните корекции на макроикономическите политики и да се продължи използването на самодейни фискални и рационални парични политики.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР