Днес се проведе среща в сградата на Община Петрич, между

...
Днес се проведе среща в сградата на Община Петрич, между
Коментари Харесай

Официално: Беласица подписа с Гущеров

Днес се организира среща в постройката на Община Петрич, сред спортния шеф на ОФК Беласица (Петрич) Герасим Заков и футболиста Андон Гущеров.

Постигнато бе съглашение Гущеров първоначално да стане част от тима до края на шампионата с алтернатива за удължение на контракта, заяви сътрудник на Novsport.com.

Кой е Андон Гущеров (визитка)

Андон Гущеров е роден на 16 февруари 1990 година в Петрич. Рожба е на ДЮШ на Беласица. Първи негов треньор е Любомир Личков. Родителите му отпътуват на работа в Испания и той в продължение на 4 години е нападател в разнообразни възрастови групи на Атлетик Билбао, където е неизменим голмайстор. Забелязан е от тамошните треньори, само че не изчаква да се включи при мъжете, тъй като се прибира в България. През 2008 година е в мъжкия тим на Беласица, където негов треньор е Наджи Шенсой. Последният е удивен от старанието и умеенето на футболиста и му предсказва огромно бъдеще. Дебютира в фланелката на мъжкия тим против Локомотив Мездра. По-късно играе в тимовете на Славия при треньора Стевица Кузмановски-най-успешния треньор на Беласица, Шумен, Вихрен, Септември Симитли, Нефтохимик, ЦСКА 1948, Пирин Благоевград, Левски Лом, Чавдар Етрополе, Марек Дупница.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР