Днес се проведе първата пресконференция на Възраждане след изборите на

...
Днес се проведе първата пресконференция на Възраждане след изборите на
Коментари Харесай

Възраждане: Докато Трифонов се бори да влиза в еврозоната, ние ще организираме референдум

Днес се организира първата конференция на Възраждане след изборите на 11 юли 2021 година

На нея доктор Костадинов, ръководител на партията, дефинира нейния резултат като добър, само че не отличен. Добър е, тъй като Възраждане е една от трите политически сили, които покачиха своя резултат като % и като брой гласоподаватели. Възраждане се утвърди и като водач в патриотичния бранш, като явявайки се сама на изборите, реализира резултат, какъвто реализираха и останалите патриотични партии, само че в коалиция.

„ Вратите на Възраждане са отворени за разочарованите гласоподаватели на останалите патриотични партии. Ние ги разбираме отлично, тъй като и ние сме били разочаровани като тях. Разочарованието им си личи от многочислените поръчки за участие, които получаваме всекидневно от симпатизанти на по този начин наречените „ патриотични партии ", които се бяха обединили на последните избори. ", заяви доктор Костадинов.

Опитът една част от партиите да бъдат пакетирани и да бъдат рекламирани като партии на митинга и на смяната не се случи и не докара до триумф. Въпреки големия медиен и финансов запас в техните акции, те не съумяха да оформят устойчиво болшинство дружно. Това е показателно, че българското общество не им има вяра.

Оценката ни за номинирания за министър председател Николай Василев е, че той е едно от най-емблематичните лица на институционализирана корупция в две държавни управления.

„ Това да приказваш за грандиозна смяна и най-после да сложиш за министър председател човек, който е бил в омразната " Тройна коалиция ", в действителност е някакъв неповторим абсурд. Слави Трифонов има възприятие за комизъм, само че си прави огромна смешка с гласоподавателите. В целите, които Трифонов разгласи, няма нищо съществено и значително, което да приказва за същинските проблеми. Проект „ ИТН " явно стартира да ерозира и доста мъчно ще бъде в границите на няколко месеца задкулисието да изкара нов избавител. Тогава българите ще имат опция да избират сред разрухата и Възраждане ", добави доктор Костадинов.

Възраждане остава на позицията си от преди изборите и няма да се коалират с другите назоваващи се „ патриотични организации ". Няма по какъв начин да участваме в обединения с който и да било все още ", добави доктор Костадинов.

В близко бъдеще осъзнаваме, че Възраждане ще би трябвало да се пребoри със статуквото, поддръжката за нас пораства, от ден на ден хора застават зад концепциите ни и ние осъзнаваме, че нямаме различен избор с изключение на да поемем политическата отговорност за смяната в България. Ние сме партията, която изрично декларира, че решенията за страната ни би трябвало да се вземат в България без непознато вмешателство и слагаме преди всичко българския народен интерес. И в случай че назовем протичащото се - борба, то ние нямаме различен избор с изключение на да я спечелим.

„ В близко бъдеще Възраждане ще насочи напъните си към отбрана на българския лев. Докато Трифонов се бори да влиза в еврозоната, от Възраждане ще организираме референдум по този въпрос. ", сподели в умозаключение доктор Костадинов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР