Днес се навършват пет години от смъртта на актьора Робин

...
Днес се навършват пет години от смъртта на актьора Робин
Коментари Харесай

Робин Уилямс - най-смелият човек на света, който си тръгна от живота преди 5 години

Днес се навършват пет години от гибелта на артиста Робин Уилямс. Всички го познавахме поради прелестните му функции в " Мисис Даутфайър ", " Добрият Уил Хънтинг ", " Добро утро, Виетнам ", " Джуманджи ", " Пач Адамс ", " Двестагодишен човек " и в още доста хубави филми.Този прелестен артист и прекрасен човек се обеси на 11 август 2014 година на 63-годишна възраст. Известно време по-късно неговата вдовица Сюзън Шнайдър разгласява своята изповед за гибелта на брачна половинка си. Тя е озаглавена " Терористът в мозъка на моя брачен партньор " и в нея Сюзън споделя за компликациите, пред които е бил изправен Робин Уилямс през последните месеци от живота му.

Актьорът е бил диагностициран с Паркинсон, само че месеци след гибелта му се схваща, че в действителност е имал болестта Деменция с телца на Леви.



" Симптомите идваха и си отиваха по друго време, написа брачната половинка му, някои се проявяваха повече от други, само че ставаха все по-чести и жестоки през последните 10 месеца ".

" Той имаше възприятието, че се дави в признаците, а аз се давех дружно с него... Той мразеше, че не може да откри думите, които искаше. Започна да има проблеми с образните и пространствените усещания, както и с определянето на величини като разстояние и дълбочина. Загуби се и опцията му да разсъждава. "

" Ние в никакъв случай няма да знаем същинската дълбочина на страданието му, нито какъв брой му беше мъчно да се бори. Но аз видях по какъв начин най-смелият човек на света играе най-трудната роля в живота си ", споделя Сюзън.Те са женени от три години, преди Робин Уилямс да се самоубие. Той има два предходни брака - с Валери Веларди, от която има един наследник Закари, и с Марша Гарсес, от която има две деца - Зелда и Коуди.



Всичко към края на живота на този популярен човек е доста тъжно, само че в множеството си функции той беше радостен, ухилен и доста занимателен, по тази причина ни се желае в негова памет да споменем няколко забавни обстоятелството за живота му, за Робин Уилямс - подобен, какъвто го познава публиката - бодър и ухилен.

Роден е на 21 юли 1951 година в Чикаго, Илинойс. Носител е на " Оскар " за най-хубава поддържаща мъжка роля за присъединяване си във кино лентата " Добрият Уил Хънтинг ", на две награди " Еми ", шест награди " Златен глобус " и четири награди " Грами ". Той е на 13-о място в листата на " 100 най-големи комици за всички времена ".

Започва комедийната си кариера от една черква. За малко, някъде през 1974 година, е бил мим в Сентръл парк.

Любимият му облик за подражаване е бил този на Джак Никълсън. Харесвал е още да влиза в облиците на Кристофър Уокън, Ал Пачино, Арнолд Шварценегер, Кийт Ричардс.

Обичал е видеоигрите. Много постоянно са го питали дали е кръстил щерка си Зелда на известната видеоигра " Легендата за Зелда ". Всъщност в изявление той разкрива, че огромният му наследник Закари е предложил името за по-малката си сестра.



Когато получава " Оскар " не помни да благодари на майка си в речта си на церемонията, толкоз е обезпокоен.

Докато е в учебно заведение, съучениците му са дали своят вот за това, че има най-голяма възможност " той да НЕ успее ", само че са го провъзгласили и за " най-смешния " си съученик.

Много е обичал кучетата. Обожавал е колоезденето и е бил другар с Ланс Армстронг. Дебютната му роля в киното е като Попай моряка.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР