Днес се навършват 6 години от смъртта на Николай Димитров

...
Днес се навършват 6 години от смъртта на Николай Димитров
Коментари Харесай

Тъжен помен! Изминаха 6 години от смъртта на Ники

Днес се навършват 6 години от гибелта на Николай Димитров от Враца.На 12 октомври 2013 година 16-годишното момче умря в софийската болница „ Пирогов “ в резултат на нечовечен побой пред нощен бар „ Бирхале “ в града под Околчица.
Ужасяващото закононарушение, което потресе цяла България, бе осъществено на 31 август 2013 година. Тогава врачанските бабаити Иван Каменов-Цофъра, Ивайло Иванов-Акулата и Калин Димитров-Скинара скочили на пердах на момчето. Година по-късно те бяха наказани и излежават разнообразни присъди, само че обществото остана разочаровано, защото нито един от тях не получи доживот.
Всяка година на 12 октомври родственици, близки, другари и съученици на Ники почитат паметта му. Те се събират на мястото, на което той спи безконечния си сън, с цел да си спомнят с усмивка за него и хубавите мигове, прекарани дружно. Почернените родители с трогване посрещат всички, които към момента пазят сина им в сърцата си.
По традиция и през днешния ден околните на Ники ще се съберат на гробищата в Берковица. Панихидата ще се състои от 12 часа на гробищния парк в града.
Поклон пред светлата му памет!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР