Днес се навършват 30 години от създаването на фирмата Строител-Криводол“

...
Днес се навършват 30 години от създаването на фирмата Строител-Криводол“
Коментари Харесай

Повод за празник! Фирмата Строител-Криводол става на 30 години

Днес се навършват 30 години от основаването на компанията „ Строител-Криводол “ ЕООД, научи организация Bulnews.
Тя съществува от 1975 година като общинска компания „ БКС “ към Община Криводол. Преди това е била отделение на „ БКС “ - Враца. На 10 ноември 1992 година се преобразува в ЕООД – общинска благосъстоятелност с предмет на активност: благоустройство и комунална активност, строително-монтажна активност, преправка на инертни материали, направа на произведения от метал и железобетон, транспортни и изкопни работи и други От 2000 година „ Строител-Криводол “ ЕООД става благосъстоятелност на „ Строител 2000 “ АД – частна благосъстоятелност на 100%.
В далечната 1992 година, компанията разполагала с няколко автомобила, остарял бетонов възел и железен завод. Персоналът едвам е наброявал 25 индивида.  
В началото на своето развиване „ Строител-Криводол “ ЕООД е правила главно благоустройствени и комунални услуги. В следствие усилва обсега на  строителните си действия, като строи пътища, свлачища, насипи, мостове, водопроводи, канализации, площадни и тротоарни пространства, а също по този начин строи и ремонтира здания – административни, промишлени и жилищни по всички елементи: архитектурно строителство, водоснабдяване и канализация, електрическа апаратура – до цялостно довеждане докрай. Поддържала е 12 години Републиканската пътна мрежа на територията на ОПУ Враца в границите на 100 км. и над 50 км. общинска пътна мрежа до 2012 година
През 2014 година компанията построи лична асфалтова база - модел MARINI MAP120 – Co.08/00, с продуктивност 160 тона/час, за  производство на неплътен и компактен асфалтобетон.
През 2018 година се вкара в употреба софтуерна линия за произвеждане на фракции, включваща следните активи: Трошачно – пресевна апаратура с продуктивност 150т/ч, Верижни багери 2 броя и 1 брой  мотокар, като част от софтуерния развой за произвеждане на фракции.
През месец май 2021 година „ Строител-Криводол “ ЕООД разшири сферата си на  дейност, като стартира осъществяването на интернационален превоз на товари. Първоначално бяха закупени три нови тира, които сега към този момент са 12.
През юли същата година компанията закупи и бензино-газстанция, и още веднъж разшири своята активност с търговия на течни горива на дребно, като на територията на обекта има автомивка, която с изключение на измиване на коли, предлага пране не килими, ремонт, монтаж и ремонт на гуми.   
Заложените цели и предстоящите резултати за този 30 годишен интервал са в сходство с корпоративната политика, която предприятието съблюдава в цялостната си активност, като един от огромните работодатели в района. 
В момента компанията разполага с три съществени индустриални бази на повърхност над 70 дка, актуален бетонов възел – за произвеждане на разнообразни типове бетонови смеси; асфалтова база – за произвеждане на три типа асфалтови смеси; трошачна апаратура – за произвеждане на разнообразни типове фракции; пресевна апаратура за пясък и филц; 30 броя пътно-строителни машини; 45 броя товарни автомобили; 10 профилирани автомобили; железен цех; самостоятелен арматурен двор; стационарна техника; електронна везна; ведомствена бензиностанция; индустриални халета – за произвеждане на всевъзможни типове бетонови и стомано-бетонови изделия; бензиностанция, автомивка и 12 тира.
От момента на основаването си компанията е изпълнила над 500 обекта, с обсег на активност: подсилване на дребно огромни инфраструктурни уреди на реки; възобновяване и доизграждане на туристическа инфраструктура; ремонт, реорганизация и рехабилитации на пътища; високо и ниско строителство; водоснабдяване и канализация; спортна инфраструктура; детски площадки и градини; паркове; площадни пространства и мостове; енергийна успеваемост на здания.
„ Строител-Криводол “ ЕООД предлага качество, експедитивност и гаранция на строителните услуги.Утвърдил се е като благонадежден, предан и правилен сътрудник.
Фирмата се управлява от двамата шефове - инж. Спас Спасов и арх. Мариел Спасов, които сполучливо не престават дългогодишното ръководство на своя татко и създател на „ Строител-Криводол “ ЕООД -  инж. Васко Спасов Василев. Те са уверени в своето управление и благоприятни условия, поради насъбрания богат опит от осъществените обекти през годините.
Към момента в „ Строител-Криводол “ ЕООД работят 88 квалифицирани служащи и чиновници с дълготраен опит в строителната активност и производството на строителни материали, които са част от огромното семейство на „ Строител-Криводол “ ЕООД.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР