Днес се навършват 28 г. от превъплъщението на БКП в

...
Днес се навършват 28 г. от превъплъщението на БКП в
Коментари Харесай

Ще има 3-то, 4-то и 5-то правителство на ГЕРБ, убеден Спас Гърневски

" Днес се навършват 28 година от превъплъщението на Българска комунистическа партия в Българска социалистическа партия. ". Това съобщи Спас Гърневски от парламентарната естрада в декларация от името на групата на ГЕРБ.

Той съобщи, че големи запаси са били изнесени от страната и интервала ще бъде запомнен с алените куфарчета . Припомни и банкрута на банковата система и по какъв начин с него са били ограбени българските жители.

 Борисов е нерешителен и разрушава институциите и държавността, изригна Нинова Обновена
Борисов е нерешителен и разрушава институциите и държавността, изригна Нинова

Системно нарушавал Конституцията

Гърневски акцентира, че в листата на кредитните милионери са сътрудници на Държавна сигурност . Гърневски напомни и старта на приватизацията през 1997 година, където приватизираторите там били наследниците на някогашни партийни функционери.

Герберът напомни, че по време на приватизацията на Пловдивския панаир от Гергов заместник-министър на стопанската система била Нинова.

Той се обърна персонално към. Крум Зарков да се запознае с историята на своята партия, само че не с подправената, а с паралелната

Гърневски съобщи, че когато БКП/БСП ръководи страната, тя постоянно банкрутира. Бившият кмет на Пловдив посочи, че поради ръководствата на Българска социалистическа партия, ГЕРБ наследили една обрулена страна .

" След държавно управление 1,2 и 3 умерено ще последва държавно управление 4,5,6... ", безапелационен беше Гърневски.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР