Днес се гласува 102-то българско правителство. Българската парламентарна история познава

...
Днес се гласува 102-то българско правителство. Българската парламентарна история познава
Коментари Харесай

Нинова: Това, което родихте днес, е еднорък и двуглав Франкенщайн, би трябвало поне двама джентълмени да си отрежат по една ръка

Днес се гласоподава 102-то българско държавно управление. Българската парламентарна история познава политически взаимни отстъпки в името на България. Това, което се гласоподава през днешния ден не е компромис и не е за България. Това съобщи в пленарна зала водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи кореспондент на " Фокус " .

" Това е компромис на две подмолни кохорти в името на личното им оцеляване. Паралелната страна се прегурпира, с цел да възкръсне и продължи да ръководи. Това ръководство минава през трупове безусловно. Това е завито в целофан и се сервира на хората като евроатлантическо държавно управление. Кой ви сподели, уважаеми ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, че корупцията, кражбите, замитането на следи, завладяването на постовете в страната, подмяната на изборните резултати, възпрепятстването на правораздаването, криейки се зад имунитети са европейски полезности. Вашият евроатлантизъм се свежда до смирение и гърчене на тил пред мощните, войната в Украйна и джендър идеологията. Тя няма нищо общо със правдивост, върховенство на закона, равнопоставеност, народна власт, власт на народа и отбрана на българския интерес ", съобщи Нинова.

" Това, което родихте през днешния ден е еднорък и двуглав Франкещайн. Днес би трябвало най-малко двама джентълмени от двете групи да си отрежат по една ръка ", прикани водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР