Днес се честват 140 години от Освобождението на България. По

...
Днес се честват 140 години от Освобождението на България. По
Коментари Харесай

Как големите ни спортисти отбелязаха 3 март

Днес се празнуват 140 години от Освобождението на България. По този мотив част от най-големите ни спортисти насочиха специфични послания в обществените мрежи.

От Чикаго се включи Тервел Пулев , който рано тази заран реализира осмата си поредна победа на професионалния кръг.

" Скъпи българи! Навсякъде по света, където и да се намирате. 3 март е една от най-важните дати в нашата история. Това е моментът, в който ние още веднъж се допираме до свободата. Дори една шепа хора с общ блян могат да трансформират историята в позитивна тенденция. Хора като Паисий, Левски, Ботев, Вазов, Раковски, Алеко Константинов и други " , сподели боксьорът в особено видео послание за bTV.

-->

Чаровната Ивет Лалова пожела все по-често да се усещаме горди от обстоятелството, че сме българи и да имаме повече благоприятни условия да слушаме българския химн. Тя прикани да се обичаме и да пазим своите обичаи. "



Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се готви за Мастърса в Индиън Уелс, само че употребява профила си в Инстаграм, с цел да поздрави българите по случай националния празник.

А в Индия Димитър Бербатов се усеща горделив българин .

Част от волейнационалите ни се включиха във вдъхновяващо видео на родната федерация, в което рецитираха баладата на Христо Ботев - " Хаджи Димитър ".



Футболистите на ЦСКА , които в понеделник гостуват на " Дунав " в Русе в мач от 23-ия кръг на Първа лига, се събраха на подготовка и в един глас честитиха празника на всички българи .

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР