Днес съпредседателят на ППКирил Петковнаправи внушения в публичното пространство, че

...
Днес съпредседателят на ППКирил Петковнаправи внушения в публичното пространство, че
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Очаквам извинение от Кирил Петков

Днес съпредседателят на ППКирил Петковнаправи внушения в общественото пространство, че ГЕРБ,ДПСи Президента владеятчрез свои фрагменти регулаторите и другите контролни органи, включително и Висш съдебен съвет, които изрично не дават отговор на истината.

Това написа в публична позиция от страна на съпредседателя и ръководител на ПГ наДПСДелян Пеевски, която публикуваме без редакторска интервенция:

" Той приказва за някакви 95%, което като се изключи че е невероятно, защото става дума за самостоятелните регулатори, подвежда хората.

Държа да подчертая, чеДПСима дребен брой лица, препоръчани от ПГ наДПСи подкрепени от Народно събрание и не може да бъдем свързвани с никакви други назначения.

А особено по тематиката на ДАНС - аз не знам какъв брой е щатът на ДАНС, само че знам, че акоКирил Петковказва, че има един представител там, то със сигурностДПСима нула.

И защото ние постоянно сме заявявали, че прозрачността е поръчител за честните и открити връзки с хората, за чието доверие работим, публикуваме цялостния лист на излъчените отДПСдостойни представители в регулаторите.

Надявам се, че позволените грешки от страна на господин Петков се дължат или на неточно подадена към него информация или на неналичието на такава.

Разчитам, че откакто се запознае с данните и фактическото състояние в регулаторите, сътрудника Петков ще постъпи мъжки и ще се извини ". /Новини.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР