Днес съм в Женева за заседание на Международната организация по

...
Днес съм в Женева за заседание на Международната организация по
Коментари Харесай

Министър Шалапатова: Днес съм в Женева, но в мислите си съм при пострадалите от наводнението в Берковица

" Днес съм в Женева за съвещание на Международната организация по труда, само че сърцето и мислите ми са и с българските жители, които пострадаха от наводнението в Берковица. Още сутринта разпоредих заместник-министърът на труда и обществената политика Гинка Машова – Станчева да посети засегнатия град. " Това заяви министърът на труда и обществената политика Иванка Шалапатова в обява във фейсбук, оповестена и на страницата на Министерството на труда и обществената политика в обществената мрежа.

Целта на визитата на заместник-министъра е да се запознае на място с координацията на дейностите, които е подхванала Шалапатова. По думите на министъра ще бъде осъществена сложна оценка на потребностите на засегнатите от наводнението фамилии, ще бъде оказана и прочувствена поддръжка и здравна грижа.

От пресслужбата на Министерския съвет увериха, че се подхващат незабавни ограничения за запазване сигурността на бедстващото население след пороя в Берковица, област Монтана и в ботевградското село Врачеш.

В поста си министър Шалапатова разяснява и изявления по неин адрес, откогато е заела поста на обществен министър.

„ Силите, които не желаят България да има работещо държавно управление и естествен живот за хората тук, ще продължат да ни нападат по всевъзможен метод. С моята работа и с работата на екипа ми ще покажем, че тези офанзиви не могат да ни отклонят от целите да влагаме в децата, фамилиите и подобряването на благосъстоянието на българските жители “, разяснява тя.

Профилни фотоси на министър Шалапатова от Facebook

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР