Днес решихме двата язовира Ахелой и Порой да станаха приоритетни

...
Днес решихме двата язовира Ахелой и Порой да станаха приоритетни
Коментари Харесай

Десислава Танева: Изпращаме една много трудна година

Днес взехме решение двата язовира Ахелой и Порой да станаха предпочитани водоизточници за Бургаския район. Тече нормална работна връзка с министъра на екологията. Има добър разговор и консенсус. Това съобщи министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева  Десислава Танева Десислава Танева е родена на 9 юни 1972 година в град Сливен. През 1990 година приключва ПМГ "Добри в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

Тя дефинира рецензиите на министър Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и като изпускане на нервите. „ Трябва да изключим политическия нюанс и упоритости, с цел да не вредим. Политическите мандати са краткотрайни, в последна сметка всичко, което ще остане, се дължи на продуктивността “, акцентира тя.

„ Изпращаме една доста сложна година. При нас компликацията на ръководството на бранша се добави от небивалата суша, което се видя и от добивите. Положителното в тази година е, че доста бързо се организирахме, възползвахме се от инструментариума на Европейски Съюз. За първи път подкрепихме маслодайната роза, над 30 000 аграрни производители получиха спомагателна поддръжка по антиковид ограниченията, както и риболовците “, регистрира министърът на земеделието.

„ Всеки може да е неудовлетворен, аз убеждавам, че всичко бе направено от оптимално вероятното. Всеки си мисли, че в рецесията би трябвало от всичко да се възползва. Да по този начин е, само че доказвайки загубите и разноските си “, посочи Танева.

„ Във връзка с Националния проект за възобновяване, Десислава Танева  Десислава Танева Десислава Танева е родена на 9 юни 1972 година в град Сливен. През 1990 година приключва ПМГ "Добри съобщи: „ Подадохме три плана, от които два бяха утвърдени. Те са рационализация и възобновяване на напоителни системи в село Българево и електронно земеделие. То обгръща няколко модула. С реализирането му, нашето земеделие ще навлезе в нов стадий на земеделие. То ще ни разреши да внедрим прецизното земеделие. Производителят ще може да създава екологична продукция, щадяща околната среда “, изясни Десислава Танева  Десислава Танева Десислава Танева е родена на 9 юни 1972 година в град Сливен. През 1990 година приключва ПМГ "Добри.

„ Идеята огромните вериги да оферират районни артикули е мярка, която донесе своите изгоди. Тази политика би трябвало да продължи. Тече разговор под каква форма. Надявам се да намерим най-хубавото решение “, сподели министърът на земеделието. Танева даде образец, че сходна политика тече и във Франция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР