Днес Renault обяви, че продажбите на изцяло новото и 100%

...
Днес Renault обяви, че продажбите на изцяло новото и 100%
Коментари Харесай

Новото електрическо Renault Kangoo Van с автономност от 300 километра

Днес Renault разгласи, че продажбите на напълно новото и 100% електрическо Kangoo Van E-TECH Electric ще стартират в Европа напролет на идната година.

С електромотор с мощ от 122 конски сили и въртящ миг от 245 Нм, и интегриран под пода литиево-йонен батериен блок с потенциал от 45 kWh (използваем), новото Renault Kangoo Van E-TECH Electric дава обещание свободен пробег от до 300 километра (WLTP стандарт).

Новото електрическо Renault Kangoo Van ще предложи на лидера избор сред няколко режима на работа на задвижващата система, включително и специфичен Eco. Налични също по този начин са и три режима на регенериране на спирачната и инерционната инерция- Sailing, Drive и Brake.

Презареждането на самата батерия може да се прави както в домашна апаратура, по този начин и на обществени станции, включително и на бързи зарядни с потенциал от до 80 kW. В последния случай, допълнител пробег от 170 километра може да бъде генериран за единствено 30 минути.

Наред с познатите от версиите на новото Kangoo с ДВГ софтуерни и инженерни решения, напълно електрическата му версия предлага и същото товарно поделение с размер от до 3.9 куб.м (4.9 куб.м при идната дълга версия на модела), 600 кг товароносимост (800 кг при дългата версия) и опция за изтегляне на ремарке (1500 килограма).

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР