Днес разработчиците на фирмения потребителски интерфейс MIUI представиха нова версия

...
Днес разработчиците на фирмения потребителски интерфейс MIUI представиха нова версия
Коментари Харесай

Някои смартфони на Xiaomi с излизането на MIUI 9 получават полезна функционалност

Днес разработчиците на фирмения потребителски интерфейс MIUI показаха нова версия на фърмуера с показател 7.12.28.
Новата версия носи нараснала скорост на работа, отстранява редица бъгове, усъвършенства сигурността и прибавя доста нови особености. Но този път Xiaomi е добавил забавни нововъведения. Ъпдейтът за MIUI 9 Global добави в някои смарт телефони на Xiaomi една прекомерно потребна функционалност.



Компанията е добавила в смарт телефоните Xiaomi Mi Mix, Mi Mix 2, Redmi 5 и Redmi 5 Plus , оборудвани с безрамкови екрани, различен метод за навигация. Сега потребителите на тези четири смарт телефона могат да изключат софтуерните бутони на своите мобилни устройства за връщане обратно, за прекосяване към началната страница и за отваряне на менюто. Вместо тях Xiaomi предлага потреблението на три нови жеста.



С тази функционалност някои смарт телефони на Xiaomi е допустимо да бъдат ръководени благодарение на жестове при изцяло изключени виртуални бутони в операционната система Android. По този метод се усилва работното пространство, което в този момент ще бъде запълнено с потребно наличие, а не с непрекъснатото обрисуване на тези бутони.

Новата функционалност ще се появи с настъпването на 2018 година във всички нови мобилни устройства на Xiaomi с екрани 18:9.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР