Днес районният прокурор на Пловдив Чавдар Грошев встъпи официално в

...
Днес районният прокурор на Пловдив Чавдар Грошев встъпи официално в
Коментари Харесай

Новият районен прокурор на Пловдив встъпи официално в длъжност

Днес районният прокурор на Пловдив Чавдар Грошев встъпи публично в служба. Това стана в наличието на Иван Даскалов, апелативен прокурор на Пловдив, окръжният прокурор Румен Попов и Гергана Мутафова, член на Висшия правосъден съвет. На тържествената гала участваха прокурорите и правосъдните чиновници от Районна прокуратура-Пловдив. На 24 януари 2018 година Чавдар Грошев бе определен единомислещо от Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет за областен прокурор на Пловдив.
Той е приключил специалността " Право " в Пловдивския университет " Паисий Хилендарски ". До момента има над 18 година юридически стаж. Професионалната му кариера стартира през 2005 година като следовател в Окръжен следствен отдел в Пловдив. От 1 юни 2006 година е прокурор в Районна прокуратура - Пловдив, а от 29 ноември 2012 година до 3 октомври 2017 година е заместник-районен прокурор. Със заповед на основния прокурор на Република България от 2017 година е награден с отличие " Служебна признателност " за проявен висок професионализъм и образцово осъществяване на служебните отговорности. 

От 2014 година е лекар по право, като тематиката на дисертационния му труд е " Индивидуализация на наказването ". Автор е на голям брой правни изявления в профилирания щемпел. Прокурор Грошев е хоноруван учител по наказателно право.

" Възприемам този пост като изключителна отговорност и ще положа оптимални старания за опазване на колегиалната конюнктура и положителните резултати в нашата работа ", сподели районният прокурор Чавдар Грошев. Гостите и сътрудниците му пожелаха сполучлив петгодишен мандат като административен началник на Районна прокуратура-Пловдив.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР