Днес Радев затвърди последователната си политика на безпринципност, шикалкване и

...
Днес Радев затвърди последователната си политика на безпринципност, шикалкване и
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Много е страшно да имаш президент без достойнство

Днес Радев затвърди поредната си политика на непоследователност, шикалкване и неистини. Отказът да наложи несъгласие за изпращането на оръжие за Украйна и ревизирането на контракта за изпращането му смъкна маската. Но още по-ярко я смъкна обяснението му – те другите са отговорни, те ме принудиха. Жалък! Патетичен!  Анти-лидер без позиция, който бяга от отговорност и манипулира публичните групи като ги насъсква една против друга тайно. А когато би трябвало да вземе позиция, без значение каква,  се гъне, хленчи и се крие зад другите.  

Свали държавното управление с едни аругменти, които след това прегърна. Излъга левите, че техен, до момента в който обслужваше десните. Излъга патриотите, до момента в който лансираше глобалисти и неолиберали. И назад. Разкри се като най-антиевропейският президент в историята ни, който ни докара до невиждана външнополитическа изолираност. Блокира обществените системи на страната в най-антисоциалната политика заменила приходите за безсмислено пазаруване на въоръжение. Наруши неколкотратно конституцията. Разби партийната система. Намеси се в изборите (доказано в интернационален отчет на ОССЕ). Лансира във властта посредством служебния си кабинет корумпирани, биячи на деца, садисти на животни, хора с подправени дипломи, некадърници взривили цели системи от сигурност до култура… Кохорта от един културен код.  Този човек е опасност за самата същина на страната като общественост от хора с общи базови ползи. Интересува се единствено от самия себе си. 

Един президент повече от всичко е знак. Така е в целия свят. Докато нашият знак е човек без морал и достолепие, в никакъв случай няма да преодолеем рецесиите, в които ще продължи да ни вкарва.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР