Днес протестираха гладуващите мои колеги от университетите и БАН.В България

...
Днес протестираха гладуващите мои колеги от университетите и БАН.В България
Коментари Харесай

Атанас Семов: Държавата ни не се развива добре, всъщност, въобще не се развива

Днес стачкуваха гладуващите мои сътрудници от университетите и Българска академия на науките.В България се убива духовното и хората, които работят в тази сфера. Това сподели в студиото на Би Ти Ви професор Атанас Семов. Спорде него, страната не се развива добре, в действителност, изобщо не се развива. " Учените от Българска академия на науките създадоха тактика за развиване на страната и в нея обориха аргументирано изказванието, че страната няма пари ", сподели още професорът.

Той уточни, че в действителност се губят към 9 милиарда лв. всяка година поради неплащане на налози, импорт на контрабандни артикули, за които не се заплащат налози и повишени цени на търгове за публични поръчки, раздавани на " наши " хора.

Семов е безапелационен, че ние сме загиваща нация с големи проблеми. " Вземете туризма-даваме го за образец, само че имаме и куп неизползвани благоприятни условия, които могат да покачат успеваемостта. Страната ни не може да си разреши да бъде страна на обслужващия личен състав. В основата на всичко обаче е грижата за духовността, за образованието и науката, която не виждаме у нас ", сподели Семов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР