Днес пропадна и алтернативният път между Царево и Ахтопол –

...
Днес пропадна и алтернативният път между Царево и Ахтопол –
Коментари Харесай

Нов голям проблем! Ахтопол и Синеморец са изцяло откъснати от света, пропадна единственият оцелял мост

Днес пропадна и различният път сред Царево и Ахтопол – през Нестинарка. Мостовото оборудване, което в последните часове пое целия трафик, не можа да издържи и се компрометира. Зейна голяма дупка с диаметър към метър-метър и половина, което наложи незабавното затваряне на правата.

„ Затваряме този път към този момент, към този момент сме почнали обследването на различни горски пътища за връзка с южната част на общината “, заяви зам.-кметът Марин Киров, който е на терен и с екип от администрацията разисква най-удачния краткотраен вид, защото няколко курортни селища безусловно са откъснати от света.

Припомняме, че мостът по основния път за Ахтопол също е пропаднал. Вътрешният в Царево сред кв. Василико и Нестинарка бе безусловно отвеян при вчерашния потоп. Трафикът е призрачен, тъй като в тази част на българското Черноморие към момента има няколко хиляди туристи, които желаеха да се приберат по родните места. Все още не е явен броят на колите, които останаха зад пропадналия мост на Нестинарка.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР