Днес продължава 17-ия кръг в английската Висша лига. За разлика

...
Днес продължава 17-ия кръг в английската Висша лига. За разлика
Коментари Харесай

Интересната програма в Англия започва със сблъсъка Тотнъм - Лийдс

Днес продължава 17-ия кръг в британската Висша лига. За разлика от другите шампионати на Острова всеки ден има мачове (с изключение на 31 декември). Това прави задачата за клубовете доста тежка, само че е прелестно за почитателите, които непрекъснато могат да гледат зрелищни дуели

Срещите стартират в 14:30 часа, когато Тотнъм на Жозе Моуриньо посреща Лийдс на Марсело Биелса. Двата отбора имат радикално противоположни стилове на игра, само че са разграничени сега единствено от три точки. Тотнъм даже беше водач за малко, само че сега е на седмо място с 26 точки. Лийд е на 11-а позиция с 23 точки.

В 17:00 часа Кристъл Палас излиза за наложителни три точки против новобранеца Шефилд Юнайтед. Гостите има единствено 2 точки от 16 мача и наподобяват сигурни изпадащи. " Орлите " последователно се свличат надолу и са на 15-о място с 19 точки - на 8 точки над зоната на изпадащите.

Третият дуел е сред 17-ия Брайтън и 12-ия Уулвърхямптън. Той стартира от 19:30 часа. Брайтън е единствено с 13 точки макар, че играе привлекатален футбол. Уулвърхямптън към момента е в удобната зона с 21 точки, само че напускането и неналичието на основни фигури дава отрицателен резултат в последните седмици.

Последната среща от 22:00 часа може да даде отговор за възможностите на Сам Алардайс да избави от изпадане Уест Бромич. Тимът приема намиращия се във възходяща форма Арсенал. Микел Артета знае, че против такива противници би трябвало да се трупата точки.

" Топчиите " са на 13-а позиция с 20 точки и към този момент са покрай главната група. Уест Бромич е на предпоследно място с 8 точки и единствено една победа. Желанието на Алардайс за прекъсване на шампионата към този момент не се извършва и той ще би трябвало да потвърждава с игра упоритостите си.
 В Астън Вила са шокирани от дузпата против Манчестър Юнайтед
В Астън Вила са шокирани от дузпата против Манчестър Юнайтед

" Не разбирам за какво Майкъл не отиде да види повтаряне "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР