Днес приключват всички ремонти по пътищата, така че хората да

...
Днес приключват всички ремонти по пътищата, така че хората да
Коментари Харесай

АПИ със съвети за голямото предпразнично пътуване

Днес завършват всички поправки по пътищата, тъй че хората да могат да се придвижват умерено. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия членът на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура " (АПИ) инж. Светослав Глосов.

Готовността за пътна поддръжка е 24-часова. Над 3000 машини са подготвени да реагират при снеговалежи, съобщи инж. Глосов.

Той прикани водачите да потеглят на път единствено със зимни гуми, да се преценяват с пътните знаци, сигналите и напътствията, които дава "Пътна полиция ".

Проходите Петрохан и Троянски са затворени за коли над 12 тона, а във високопланинските проходи има ограничавания за тези коли. Всички останали пътища са напълно отворени за придвижване, посочи инж. Глосов.

Той заяви, че за предпразничото пътешестване от София ще бъдат отворени две ленти за излаз към Автомагистрала "Струма ", а на връщане от почивните дни ще бъдат отворени две ленти в противоположната посока.

Дежурният телефон на ситуационния център в АПИ е 070013020. На този телефон 24 часа в денононщието хората могат да получават информация за положението на пътищата в цялата страна, както и да подават сигнали, сподели още инж. Светослав Глосов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР